top of page

KUNTOTESTAUS

Tarjoamme lajikohtaisia testauspalveluja aloittelevasta kuntoilijasta  huippu-urheilijaan.

Lue lisää...

KUNTOKARTOITUS

SportTestin kuntokartoitus on tarkoitettu kaikenikäisille ja kaiken kuntoisille naisille ja miehille.  

Lue lisää...

TESTITARJONTA

Eri lajien suoritukseen vaikuttavat kestävyys-, nopeus- ja voimaominaisuudet. Tarjoamme oikeanlaista testausta juuri sinun lajiisi.

Lue lisää...

TESTILAITTEISTO

Meillä on käytössä viimeisimpään liikuntatieteen tutkimustietoon perustuvat tiedot, taidot ja laitteet sinua varten.

Lue lisää...

KÄYTTÄJÄKOKEMUKSIA

Pekka

Kolmatta kertaa testissä. Hyvät testiolosuhteet, rauhallinen ja asiantuntemusta huokuva palvelu, sekä perusteellinen tulosten läpikäynti ja kehityksen analysointi. Voin todella suositella!

Sauli

Ei voi muutako suositella kaikille jotka on kiinnostuneet testaamaan itseään. Iso kiitos Janille Juoksumattotestin vetämisestä ja palautteesta..kiireetön ja asiantunteva palvelu!!

Helena

Osallistuin tähtäimessäni olleelle Helsinki City Maratonille ja pääsin tavoitteeni mukaisesti maaliin helteestä ja myrskystä huolimatta. Tein lähes kaikki harjoitukset, mitä harjoitusohjelmaan oli merkitty, joten ohjelma oli ilmeisen toimiva. Kiitos hyvästä ohjelmasta! :)

Ilkka

Ensimmäinen testi suoritettu. Hyvin toimii testaus. Myös uusia ideoita päästiin ideoimaan, ja varmasti ideoiden toteuttaminenkin lähi aikoina toteutuu. Kiitos pojat!, nyt talven treenien suunnitteluun

Peter

Pleasant and professional service! Highly recommended!

Daniel

Suosittelen! Hyvin ohjattu testi ja erittäin perusteellinen tulosten läpikäynti. Sain hyvät eväät jatkoharjotteluihin, Suurkiitos!

bottom of page