top of page

TESTAUSTA JA VALMENNUSTA TARPEIDEN MUKAAN!

Tarjoamme lajikohtaisia testauspalveluja aloittelevasta kuntoilijasta huippu-urheilijaan. Yksilölajin harrastajasta eri joukkuelajien harrastajiin. Testaukset suoritetaan laboratorio-olosuhteissa tai lajiläheisesti kenttätestinä. 

TYÖPAIKAT JA YHTEISÖT

Työpaikoille ja yhteisöille tarjoamme erilaisia valmennus- ja kuntotestauspaketteja (esim. Tyky-päivä), joihin voimme sisällyttää myös ammattitaitoisia luentoja liikunnan harrastamisesta ja sen optimoimisesta. Voimme hyödyntää yritysten virkistystapahtumissa myös sporttesting-järjestelmää sekä voima- ja tasapainolevyä.

URHEILIJAT

Urheilijoille tarjoamme monipuolisia lajikohtaisia testejä, joissa testataan omassa lajissa tarvittavia ominaisuuksia ja lihaksia. Yksilölle pystymme tekemään laboratorio-olosuhteissa tehtäviä tarkkoja testejä eri ominaisuuksille. Myös kenttätestit kuuluvat oleellisena osana urheilijan testaukseen.

 

KUNTOILIJAT

Kuntoilijoille meillä on tarjolla submaksimaalisista testeistä aina maksimaalisiin kestävyystesteihin oman tason mukaan eri lajeissa. Testejä voidaan tehdä, joko laboratorio-olosuhteissa tai kenttätesteinä esim. hallissa juoksuradalla. Tarvittaessa annamme myös valmennuskonsultaatiota testauksen yhteydessä. Suoritamme myös kehonkoostumusmittauksia, puristusvoimamittauksia, tasapainomittauksia sekä pystymme arvioimaan maksimaalisen hapenottokykysi (VO2max) hikoilematta.

 

JOUKKUEET

Joukkueille tarjoamme monipuolisia lajikohtaisia testejä, joissa testataan nimenomaan omassa lajissa tarvittavia ominaisuuksia ja lihaksia. Myös joukkue testauksessa pystymme hyödyntämään laboratorio-olosuhteissa tehtäviä tarkkoja testejä, sekä kenttätestejä. Joukkuetestauksessa meillä on käytössä Sporttesting-järjestelmä, joka on kehitetty joukkuetestauksen tarpeisiin.

 

Testitarjonta osiossa näet osan eri ominaisuuksiin liittyviä testejä, mutta lisäksi pystymme räätälöimään muitakin eri joukkuelaji kohtaisia testejä ja testikokonaisuuksia tarpeiden mukaan. Joukkuelajin edustajana ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan, kuinka testaus ja seuranta kannattaa suunnitella juuri teidän lajissa.

MUUT PALVELUT

Tulemme tekemään yhteistyötä eri kuntosalien, personal trainereiden, työterveyden, seurojen ja lajiliittojen kanssa. Tarjoamme harjoitteluun liittyviä konsultaatiopalveluita yksilöille ja ryhmille tarpeiden mukaan, joita ovat mm. henkilökohtainen harjoitusneuvonta ja liikunta-aiheiset luennot.

 

 

bottom of page