top of page

TARKKUUTTA KUNTOSI TUTKIMISEEN!

Meillä on käytössä viimeisimpään liikuntatieteen tutkimustietoon perustuvat tiedot, taidot ja laitteet sinua varten. Nyt on aika optimoida sinun harjoittelusi ja sen seuranta.

Joukkuetestaus järjestelmä Sporttesting

 

Sporttesting valokennojärjestelmä ja urheilijatietojen hallintaohjelmisto tuo uuden ulottuvuuden lajinomaiseen testaamiseen ja avaa ennen näkemättömät mahdollisuudet urheilijan testidatan hyödyntämiseen, niin seuratasolla kuin myös yliopistotasoisessa tutkimuskäytössä.

 

Kanadalainen Sporttesting omaa usean vuoden kokemuksen urheilutestaamisesta ja on Pohjois-Amerikassa merkittävä tekijä mm. NHL, NFL ja NBA tasoisten organisaatioiden testitapahtumien järjestäjänä. Sporttesting valokennojärjestelmä on kehitetty tältä pohjalta ja sen ovat suunnitelleet henkilöt, jotka ovat testauksen ammattilaisia ja halunneet luoda ensisijaisesti omaan käyttöönsä parhaan mahdollisen järjestelmän.

Polkupyöräergometri Monark LC6

 

Testiasemalla on käytössä Monark LC-6 polkupyöräergometri. Testi voidaan suorittaa käyttäen lenkkikenkiä tai SPD/Look klosseilla varustettuja pyöräilykenkiä. Oman satulan käyttö mahdollista. Monark polkupyöräergometrit ovat tunnettuja kestävyydestään ja tarkkuudestaan. Monark testiergometrien patentoidun mekaanisen jarrujärjestelmän vuoksi niiden kalibrointi on nopeaa ja tarkkaa. Monarkin testiohjelmiston valmistaja on HURlabs.

 

 

Voimalevy HURlabs FP4

 

FP4 on neliön muotoinen kannettava voimalevy, joka on suunniteltu erityisesti hyppytestaamiseen. Levyn mukana toimitetaan helppokäyttöinen ohjelmisto, joka sisältää kaikki perushyppytestit: staattinen, kevennys- ja pudotushyppy. Niistä tuloksena saadaan hyppykorkeuden lisäksi mm. voimantuottonopeus, maksimivoima ja impulssi. FP4 on lääketieteelliseen käyttöön hyväksytty Medical CE merkitty laite.

 

 • Erinomainen liikuteltavuus - paino vain 12 kg

 • Täydellinen kenttätestaukseen – ei ulkopuolista virrantarvetta

 • Perushyppytestit sisältyvät ohjelmistoon

 • Monipuoliset raportit sekä numeroin, että graafisesti

 • Hypyn korkeus lähtönopeudesta – tarkemmat tulokset

 • Yleinen tiedonkeruu ja tulosten siirto muihin ohjelmistoihin

Tasapainolevy HURlabs BT4

 

Balance Trainer BT4 on helppokäyttöinen ja kevyt tasapainolevy, joka on suunniteltu sekä tutkimus- että kliiniseen käyttöön. BT4 soveltuu myös nopeaan tasapainon arviointiin ja tasapainoharjoitteluun.

 

 • Hyvä siirrettävyys – painaa vain 12 kg

 • Soveltuu kenttätestauksiin – ei ulkopuolista virrantarvetta

 • Tarkka mittaus – ei häiriötekijöitä

 • Monipuoliset raportit – selkeä visuaalinen palaute

 • Erinomainen myös tasapainoharjoitteluun

Kehonkoostumusanalysaattori Tanita MC-780 MA

 

Tanita MC-780 MA monitaajuusanalysaattori soveltuu erittäin hyvin mittaustilanteisiin, jossa tarvitaan nopeaa (20 sek.) ja tarkkaa kehonkoostumusmittausta. Tuloksia voidaan tarkastella selkeältä LCD- näytöltä heti mittauksen jälkeen. Laitteen mukana tuleva HUR Labs PC-analyysiohjelmisto esittää tulokset selkeänä väriraporttina.

 

Tanita MC-780 MA laitteella voidaan mitata 270 kg painoisia henkilöitä ja sen tarkkuus on painon osalta 100g. Rasvaprosentin mittaustarkkuus on noin 2 % ideaaliolosuhteissa. Tanita MC-780 MA on lääketieteelliseen käyttöön hyväksytty.

 

Lataa tästä: Esimerkkiraportti MC-780

bottom of page