top of page

TESTITARJONTA

Eri lajien suoritukseen vaikuttavat kestävyys-, nopeus- ja voimaominaisuudet. Nämä ominaisuudet vaihtelevat lajikohtaisesti. Kestävyyslajissa (esim. maraton) merkittävin ominaisuus on kestävyys, kun taas nopeusominaisuudet ovat hyvin pienessä roolissa, mikä näkyy myös harjoittelussa. Eri lajikohtaistenominaisuuksien testaaminen auttaa optimaalisen harjoittelun suunnittelussa ja kehittymisen seurannassa. Tarjoamme oikeanlaista testausta juuri sinun lajiisi.

Kestävyys

Kestävyysominaisuutta testaamme kenttä- sekä laboratorio-olosuhteissa. Laboratoriossa tehtävät testit ovat tarkempia ja hyvin vertailukelpoisia seurantatestejä. Kenttätestaamisen edut ovat lajiomaisuus ja ryhmien testaaminen.

Nopeus ja voima

Nopeuden eri osa-alueet (reaktionopeus, räjähtävä nopeus ja liikkumisnopeus) voidaan testata Sporttesting-järjestelmällä sekä HURLabsin FP4-voimalevyllä.

Taito, tekniikka ja tasapaino

Urheilusuorituksen merkittäviä osatekijöitä ovat myös taito ja tekniikka. Näitä ominaisuuksia voidaan testata lajikohtaisesti hyödyntäen HURlabsin tasapainolevyä sekä Sporttesting-järjestelmää.

Kehonkoostumus

Käytössämme on Tanita MC-780 MA kehonkoostumusmittalaite, jolla mitataan sähkön vastusta kehossa. Kehonkoostumuksen mittaaminen auttaa lähtötason kartoituksessa ja muutoksen seurannassa liikuntaharrastuksen yhteydessä.

bottom of page